امروز : 17 دی 1387 ساعت 16:32

   
 
ترويج برنامه اكس پارتي‌ها در پوشش ورزش؟!
17 مرداد 1387 ساعت 00:53
با غفلت برخي مسئولان، نوعي از رقص كه بيشتر مربوط به استفاده‌كنندگان از قرص‌هاي شادي‌آور و توهم‌زاست، در قالب ورزش ترويج مي‌شود.

به گزارش ایران شیعه به نقل از تابناك، چندي پيش، برخي روزنامه‌هاي سياسي و ورزشي گزارش‌هاي مفصلي در اين زمينه منتشر کردند و با لفظ ايروبيک و Break Dance از اين به اصطلاح ورزش ياد کرده بودند، بدون آن که حتي به خود زحمت ترجمه اين عنوان انگليسي را که به مفهوم رقص برک است، بدهند و مي‌توان در اماکن فرهنگي ـ ورزشي دولتي همچون مجموعه ورزشي انقلاب تهران، جشنواره‌هايي را با اين محوريت برگزار کرد. نبايد اين واقعيت را از نظر دور داشت که اين رشته پيش از آن‌که توسط برخي به عنوان ورزش مطرح شود، در اکس‌پارتي‌ها و پارک‌ها براي رقص مختلط دختران و پسرهاي لاابالي مورد استفاده قرار مي‌گرفته و همچنان نيز قرار مي‌گيرد.

پرسش اينجاست كه آيا اگر اقدامات گروهي كه به جاي تحرك و نشاط و ورزش به مصرف قرص‌هاي توهم‌زا و سپس عجيب و غريب مي‌پردازند، نام ورزشي نشاط‌آور دهيم و از لفظ ايروبيك يا dance براي آن استفاده كنيم؟

متأسفانه، در سال‌هاي اخير، بسياري از كشورهاي اسلامي، خواسته يا ناخواسته، درگير رشته‌هايي شدند كه ظاهراً ورزشي است، اما نه وي‍ژگي‌هاي يك ورزش را به صورت نظام‌مند دارند و نه در سطوح بين‌المللي ورزشي همچون المپيك و بازي‌هاي قاره‌اي از جايگاه خاصي برخوردارند.

بايد ديد رئيس دستگاه ورزش دولت نهم و رئيس مرکز توسعه ورزش همگاني و تفريحي در برابر اين سهل‌انگاري که منجر به گسترش قابل توجه اين حرکت‌ها با نام ورزش در باشگاه‌ها شده، چگونه برخورد کرده و پاسخگو خواهند بود و آيا اصولاً برخورد جدي با آموزش تكنو در پوشش ورزش انجام خواهند داد، يا اين فعاليت‌ها به رسميت شناخته خواهد شد؟!

منبع : تابناک

پیشنهاد متن برای مطالعه (30) | نقل قول این متن | تعداد مشاهده :324 | چاپ | ارسال به دوست

نظرات (2)
ahmadi 18:21 23/05/1387
Ta kei mikhahid be in kotah fekrihayetan edame bedahid.Amsale shoma faghat dar peye aza dari khorafati khodetan hastid. Dast az sare javanha bardarid.
علی 14:05 31/05/1387
خدا به شما توفیق بسیار دهد

نام :*
نظر :*

 
< بعد   قبل >