امروز : 17 دی 1387 ساعت 12:44

   
 
اهانت به ادیان آسمانی به برکناری معلمان می‌انجامد
23 مرداد 1387 ساعت 10:42
وزارت آموزش و پرورش عربستان طی مصوبه‌ای اعلام کرد: معلمانی که به ادیان آسمانی به‌ویژه اسلام و یا حضرت محمد(ص) اهانت می‌کنند و دارای افکار انحرافی هستند، از شغل خود برکنار می‌شوند.

دکتر عبدالله عبید وزیر آموزش و پرورش عربستان طی یک مصوبه 10 بندی اعلام کرد: بر اساس این مصوبه هر کارمند و یا معلمی که به ادیان اهانت کند، یا کاری شبیه اهانت انجام دهد، دارای افکار انحرافی باشد، از مواد مخدر استفاده کند، آزارهای جنسی دهد، شغل دیگری انتخاب کند، مغرض باشد یا غیبتهای طولانی داشته باشد از کار خود بر کنار شده و باید به کار غیر آموزشی مشغول شود.

وی اهانت به ادیان به‌ویژه دین اسلام، حضرت محمد (ص) و یا یکی از صحابه را در رأس این امور خواند و گفت: اینها جزء افکار منفی و انحرافی به شمار می‌روند که تأثیر نادرستی بر شیوه آموزشی و دانش آموزان دارند. بنابراین هرکس که کاری منافی آموزه‌های دین اسلام انجام دهد، از کار آموزش معزول می‌شود

منبع : مهر

پیشنهاد متن برای مطالعه (27) | نقل قول این متن | تعداد مشاهده :156 | چاپ | ارسال به دوست

نام :*
نظر :*

 
< بعد   قبل >